Skip to content

Bijbaan Campus Recruiter

Nederland, Overijssel, AlmeloHuman Resources

FunctieomschrijvingWeet jij als geen ander om studenten op een creatieve en leuke manier aan te spreken? Heb je affiniteit met recruitment en arbeidsmarktcommunicatie? Dan zoeken wij jou als onze nieuwe Campus Recruiter bij Benchmark Almelo.


Als Campus Recruiter bij Benchmark Almelo ben jij verantwoordelijk voor de werving van studenten, stagiaires, afstudeerders en starters met een technische achtergrond richting Design Engineering. Je bent sociaal, innovatief en proactief in het werven van technische studenten en je bent hét visitekaartje van Benchmark op o.a. de verschillende interne en externe events die plaatsvinden. Daarnaast weet je wat de technische doelgroep aanspreekt en je kunt hierop inspelen door ze op de juiste manier te benaderen.


Wat doe je als Campus Recruiter?

Als Campus Recruiter ben je hét aanspreekpunt op het gebied van werving en selectie van studenten en starters met een technische achtergrond, zoals bijvoorbeeld Biomedical Engineering, Electrical Engineering, Embedded Software, Mechanical en Industrial Design Engineering en Industrial Engineering & Management.

Je houdt contact met verschillende studenten- en studieverenigingen, verdiept je in de trends en ontwikkelingen over de generaties Y & Z, bent in staat om studenten aan te spreken en om interesse bij hen te wekken en je bent een ware ambassadeur van onze organisatie naar kandidaten toe. Je verdiept je in de technische branche waar Benchmark in zit en weet welke doelgroep het beste bij Benchmark aansluit.


Vereisten

Wat wordt er van je verwacht?

Als Campus Recruiter wordt er het volgende van je verwacht:

 • Je werft en selecteert technische starters, studenten, stagiaires en afstudeerders met achtergrond richting Engineering en stelt deze voor aan onze Design Engineering Managers;
 • Met je aanstekelijke enthousiasme weet je studenten direct voor Benchmark te interesseren;
 • Je bouwt en onderhoudt sterke en langdurige relaties met o.a. interne stakeholders, studieverenigingen en kandidaten;
 • Je woont externe én interne events bij; denk aan banenmarkten, webinars, pizzasessies, lezingen, bedrijvendagen;
 • Je denkt mee in onze recruitment-, Employer Branding, - en arbeidsmarktcommunicatiestrategie en vormt deze samen met onze Technical Recruiter en HR-Business Partner;
 • Je hebt inzicht in wat de doelgroep aanspreekt en je speelt hierop in;
 • Je maakt actief reclame via onze merchandising (proud of Benchmark!).


Wie ben jij?

Met jouw creatieve en sociale vaardigheden denk je in mogelijkheden en weet je studenten en starters te enthousiasmeren. Je bent communicatief sterk en kan makkelijk contact maken. Je bent innovatief en durft out-of-the box te denken en te doen. Ook ben je:

 • Bezig met het behalen van een hbo/wo-diploma.
 • Flexibel inzetbaar;
 • Geïnteresseerd in het werven van high potentials;
 • Geïnteresseerd in de technische branche.


Wie is Benchmark?

Benchmark in Almelo maakt onderdeel uit van de multinational Benchmark Inc., een beursgenoteerde onderneming op het gebied van het vervaardigen van elektronica en het leveren van diensten richting Original Equipment Manufacturers (OEM’s). Bij Benchmark wordt er voor bedrijven gewerkt die impact maken met hun innovaties, zo ontwikkelen ze nieuwe producten die de veiligheid, gezondheid of juist het gemak vergroten. Deze producten leveren ze vanaf het productontwerp tot en met volume productie en zelf rechtstreeks aan de eindgebruiker. Dit gehele proces, van ontwerp tot en met productie, wordt geheel in Almelo uitgevoerd.


Wij bieden jou:

Een zeer flexibele werkomgeving waar je veel vrijheid krijgt om nieuwe, creatieve manieren van werven kunt uitproberen. Schroom dan ook zeker niet om jouw ideeën in te brengen, we staan hier namelijk altijd open voor nieuwe initiatieven en ideeën van iedereen. Naast een flexibele werkomgeving en autonomie bieden we ook:

 • Veel uitdaging om nieuwe dingen te leren;
 • Een afwisselend takenpakket;
 • Een professionele werkplek en ruimte om zowel bij ons op kantoor in Almelo als vanuit huis te werken;
 • Het opbouwen van verschillende sociale contacten;
 • Zelfstandigheid
 • Een superleuke bijbaan van 8-16 uur geheel door jezelf in te delen;
 • Een mooi salaris en een complete merchandise-lijn van Benchmark: We bieden je een Benchmarktrui en – polo en om ook buiten zichtbaar te zijn een Benchmarkfiets/-step met logo.


And last but not least: Voor elke afgestudeerde nieuwe collega die bij ons start via jou ontvang je een mooie bonus

t.w.v. € 1.000,-!


Interesse?

Ben je geïnteresseerd geraakt in het werken bij een snelgroeiende, internationale en uitdagende organisatie? Solliciteer dan direct! Ben je op zoek naar meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met Manon Voskamp via almelo.recruitment@bench.com.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld. Aan het zonder opdracht, vanuit HR, voorstellen van kandidaten kunnen geen rechten c.q. verplichtingen worden ontleend.


of