Skip to content

Interim Manager Planning

Almelo, Overijssel, NederlandPlanning

Functieomschrijving

Heb jij een duidelijke visie op planningsgebied en wil je de organisatie hierin verder helpen bouwen? We zoeken een interim Manager Planning, voor de duur van ongeveer 1 jaar, in onze dynamische, high-tech omgeving.

Klinkt dit als jouw nieuwe opdracht? Dan gaan wij graag met jou in gesprek.


Jouw rol

Als Manager Planning binnen Benchmark ben je verantwoordelijk voor het gehele planningsproces en voor de afdeling planning bestaande uit Customer Demand Planners, tactisch planners en NPI Planners (totaal ongeveer 12 FTE). Concreet betekent dit dat je de huidige planningsprocessen verder ontwikkelt en de medewerkers begeleidt en coacht in hun werkzaamheden en ontwikkeling. Tenslotte heb je vanuit je rol contact met klanten over verbeterprojecten op het gebied van planning.

Je hebt de volgende taken

Planningsprocessen ondersteunen en verbeteren.

Begeleiden, coachen en ontwikkelen van de medewerkers

Analyseren van interne logistieke performance van het team en het opvolgen van bijbehorende acties

Leidinggeven aan de logistieke processen binnen het planningsteam.

Vereisten

Wij zoeken jou als je

  • Een duidelijke visie hebt en overzicht weet te houden.
  • Doortastend bent en beslissingen durft te nemen.
  • Een teamplayer bent met humor en enthousiasme.
  • Hbo/Universitair werk- en denkniveau.
  • Ruime aantoonbare en relevante ervaring hebt in dit vakgebied en bij voorkeur in een vergelijkbare technische omgeving.
  • De Nederlandse en Engelse taal goed beheerst.

Wij bieden

Een werkomgeving waar je onderdeel bent van een wereldwijd bedrijf. Hierin werk je in zelfstandige teams waar we open staan voor nieuwe initiatieven en ideeën van iedereen. Je werkt in een dynamische omgeving die je onze mensen de ruimte biedt snel stappen te maken, door te groeien en verantwoordelijkheid te krijgen. Deze opdracht is voor de periode van een jaar en start in overleg met jou. 


Benchmark

Benchmark is een wereldwijde partner gefocust op het ontwerpen en ontwikkelen van elektronicaproducten en het leveren van diensten richting Original Equipment Manufacturers (OEM's). We werken voor bedrijven die impact maken met hun innovaties, zo ontwikkelen we nieuwe producten die de veiligheid, gezondheid of juist het gemak vergroten. Deze producten leveren we van het productontwerp tot en met volume productie en zelfs rechtstreeks aan de eindgebruiker. Dit gehele proces, van ontwerp tot en met productie, wordt geheel in Almelo uitgevoerd.

Interesse

Ben je geïnteresseerd geraakt in het werken bij een snelgroeiende, internationaal opererende projecten organisatie? Solliciteer dan direct! Ben je op zoek naar meer informatie? Neem dan contact op met Milena van Maasakker via milena.van.maasakker@bench.com.


Noot voor bureaus:
Acquisitie wordt niet op prijs gesteld. Aan het zonder opdracht, vanuit HR, voorstellen van kandidaten kunnen geen rechten c.q. verplichtingen worden ontleend.

of