Skip to content

Stage Facility Management

Nederland, Overijssel, AlmeloFacility management

Functieomschrijving


Benchmark is een wereldwijde partner gefocust op het ontwerpen en ontwikkelen van elektronicaproducten en het leveren van diensten richting Original Equipment Manufacturers (OEM's). We werken voor bedrijven die impact maken met hun innovaties, zo ontwikkelen we nieuwe producten die de veiligheid, gezondheid of juist het gemak vergroten. Deze producten leveren we van het productontwerp tot en met volume productie en zelfs rechtstreeks aan de eindgebruiker. Dit gehele proces, van ontwerp tot en met productie, wordt geheel in Almelo uitgevoerd.


Over de afdeling Facilitair

Deze afdeling luistert zorgvuldig naar de behoeften en zorgen van andere afdelingen om een goede ondersteunende factor te zijn om de corebusiness naar een hoger niveau te tillen. Hierbij hoort het onderhoud van het pand en de gebouw gebonden systemen. Door de kenmerken betrokkenheid, hard werken en het stellen van prioriteiten wordt dit gerealiseerd.


Wat kun je verwachten?

Je bent werkzaam in ons facilitaire team van één Facility Manager en één Facility Assistent. De facilitaire afdeling van Benchmark fungeert als regieorganisatie. Dit betekent dat de facilitaire afdeling van Benchmark alles strategisch en tactisch niveau managed. Alle operationele zaken worden uitbesteed. De werkzaamheden zijn hierdoor gericht op het afstemmen van de klantvraag op het leveranciersaanbod. Naast de reguliere werkzaamheden is Benchmark bezig met een revitalisering tot medio eind 2023, waardoor je werkzaamheden heel divers zijn.

Tijdens je stage zal je bezig gaan met de volgende onderwerpen:

 • Loopt mee met bouwvergaderingen op strategisch en tactisch niveau;
 • Organiseert interne verhuizingen;
 • Stuurt operationele medewerkers (handyman) aan;
 • Meelopen met contractmanagement;
 • Aansturen en monitoren leveranciers;
 • Meehelpen met de planning van het onderhoud van de technische installaties;
 • Voorraadbeheer van facilitaire artikelen (bijvoorbeeld: inventaris).


Vereisten

Wij zoeken een student

 • Die in het tweede of derde jaar zit van een facilitair gerelateerde studie (allround facilitair medewerker, facilitair leidinggevende of facility management);
 • Met affiniteit met techniek;
 • Met een ondernemende, nauwkeurige, nieuwsgierige en proactieve mindset;
 • Die flexibel, enthousiast is en gevoel voor humor heeft;
 • Iemand die het interessant vindt om ervaring op te doen in de huisvestingsbranche van facilities.

Wij bieden

Een leuke stage per september 2022, in een enthousiast facilitair team dat graag met elkaar samenwerkt en kennis en ervaring deelt. In een werkomgeving waar je onderdeel bent van een wereldwijd bedrijf. Hierin werk je zowel zelfstandig als in teamverband, waar we open staan voor nieuwe initiatieven en ideeën. Je werkt in een dynamische omgeving waar ruimte is om eigen ideeën te opperen én uit te voeren. Binnen deze omgeving is het werk niet alleen uitdagend, maar vooral erg leuk. Wij bieden naast een passende stagevergoeding ook gewoon een hele leuke tijd.


Interesse

Ben je geïnteresseerd geraakt in het lopen van een stage bij een snelgroeiende, internationaal opererende projecten organisatie? Solliciteer dan direct! Ben je op zoek naar meer informatie? Neem dan contact op met Anouck Brok via Anouck.Brok@bench.com.

of