Kom je ontwikkelen bij Benchmark

Collega's waar wij naar op zoek zijn:

Controller Manufacturing
Finance
Sr. Test Engineer Labview
Test Development Engineering
Strategisch Inkoper
Purchasing
Projectleider Design Engineering
Design Engineering
Hardware Design Engineer
Design Engineering
Open sollicitatie
Open Sollicitatie
Embedded Software Engineer (Linux)
Design Engineering
Project Manager Test Development Engineering
Design Engineering

Samen ondernemen in een wereldbedrijf

Benchmark Almelo maakt deel uit van een wereldwijd Benchmark Netwerk. Met vestigingen in de hele V.S., Europa en Azië levert Benchmark het hoogste niveau van marktgerichte diensten en gebruiksklare platformen waar onze klanten ze nodig hebben. 

We hebben Design Centers of Innovation op strategische locaties in elk van de drie belangrijke regio’s. We werken voornamelijk voor de Medisch, Industriële en Aerospace & Defense-markten. Naast de elektronicaproductie hebben we ook volledige precisie-mechanische productiemogelijkheden. Zo werken wij bijvoorbeeld voor klanten als Airbus, Siemens, Fluke of Semiconductor-bedrijven.

Bij Benchmark werken aan producten met impact

We werken aan nieuwe producten die de veiligheid, gezondheid of juist het gemak vergroten. Deze producten leveren we van het productontwerp tot en met volume productie en zelfs rechtstreeks aan de eindgebruiker. Dit kunnen bedieningspanelen voor in vliegtuigen zijn, connected sensor devices, service robotics, medisch apparaten, of semi conductor machineonderdelen. Wij helpen onze klanten om innovaties te ontwikkelen en snel in grote serieproductie te brengen

Je internationaal ontwikkelen

Waar we voor staan

Met ruim 13.000 medewerkers behoren wij werelwijd tot de top 10 elektronicaproducenten. De vestiging in Almelo telt 500 medewerkers en heeft een sterk NPI-team (new product introductie) en ontwikkelteam van 130 engineers met een mix aan kennis en kunde zoals industrieel design, UX design, mechanisch ontwerpen, elektronica ontwerpen, software ontwerpen en testontwikkeling. 

We ontmoeten je graag

Ontwikkelen in een dynamische werkomgeving

Bij Benchmark kun je rekenen op een stabiele werkomgeving, duidelijkheid en support van collega’s om je heen. Er is alle kans om je binnen de diverse klantprojecten te ontwikkelen in waar jij sterk in bent.

We hopen je snel meer te vertellen over Benchmark. Aarzel niet om contact op te nemen. Wij helpen je verder bij het vinden van de juiste werk- of stagemogelijkheden bij Benchmark.


0546 535 111                                                                

Benchmark
Lelyweg 10
7602 EA Almelo
The Netherlands

Company website