Kom je ontwikkelen bij Benchmark

Collega's waar wij naar op zoek zijn:

Supervisor Operations
Operations
Project Quality Lead
Quality Management
Operationeel Planner
Manufacturing Engineering
Project Buyer
Purchasing
NPI Projectmanager
Program Management
Jr. Mechanical Engineer
Operations
Strategic Buyer
Purchasing
Software Tester
Design Engineering
Manufacturing Engineer
Operations
Calibration Technician
Operations
Test Technician PCBA
Operations
Medewerker crediteurenadministratie (24 uur)
Finance
Embedded Software Engineer
Design Engineering
App Developer
Design Engineering
Program Manager Design Engineering
Design Engineering
Assembly Operator Senior
Operations
NPI Planner
Planning
Sr. Mechanical Systems Engineer
Mechanical Engineering
Program Manager Industrial
Program Management
Open sollicitatie
Open Application

Samen ondernemen in een wereldbedrijf

Benchmark Almelo maakt deel uit van een wereldwijd Benchmark Netwerk. Met vestigingen in de hele V.S., Europa en Azië levert Benchmark het hoogste niveau van marktgerichte diensten en gebruiksklare platformen waar onze klanten ze nodig hebben. 

We hebben Design Centers of Innovation op strategische locaties in elk van de drie belangrijke regio’s. We werken voornamelijk voor de Medisch, Industriële en Aerospace & Defense-markten. Naast de elektronicaproductie hebben we ook volledige precisie-mechanische productiemogelijkheden. Zo werken wij bijvoorbeeld voor klanten als Airbus, Siemens, Fluke of Semiconductor-bedrijven.

Bij Benchmark werken aan producten met impact

We werken aan nieuwe producten die de veiligheid, gezondheid of juist het gemak vergroten. Deze producten leveren we van het productontwerp tot en met volume productie en zelfs rechtstreeks aan de eindgebruiker. Dit kunnen bedieningspanelen voor in vliegtuigen zijn, connected sensor devices, service robotics, medisch apparaten, of semi conductor machineonderdelen. Wij helpen onze klanten om innovaties te ontwikkelen en snel in grote serieproductie te brengen

Je internationaal ontwikkelen

Waar we voor staan

Met ruim 13.000 medewerkers behoren wij wereldwijd tot de top 10 elektronicaproducenten. De vestiging in Almelo telt 500 medewerkers en heeft een sterk NPI-team (new product introductie) en ontwikkelteam van 130 engineers met een mix aan kennis en kunde zoals industrieel design, UX design, mechanisch ontwerpen, elektronica ontwerpen, software ontwerpen en testontwikkeling. 

We ontmoeten je graag

Ontwikkelen in een dynamische werkomgeving

Bij Benchmark kun je rekenen op een stabiele werkomgeving, duidelijkheid en support van collega’s om je heen. Er is alle kans om je binnen de diverse klantprojecten te ontwikkelen in waar jij sterk in bent.

We hopen je snel meer te vertellen over Benchmark. Aarzel niet om contact op te nemen. Wij helpen je verder bij het vinden van de juiste werk- of stagemogelijkheden bij Benchmark.


0546 535 111   
almelo.recruitment@bench.com                                                            

Benchmark
Lelyweg 10
7602 EA Almelo
The Netherlands

Company website