Embedded Software Engineer (Linux)

Functieomschrijving

Benchmark is een wereldwijde partner gefocust op het ontwerpen en ontwikkelen van elektronicaproducten en het leveren van diensten richting Original Equipment Manufacturers (OEM's). We werken voor bedrijven die impact maken met hun innovaties, zo ontwikkelen we nieuwe producten die de veiligheid, gezondheid of juist het gemak vergroten. Deze producten leveren we van het productontwerp tot en met volume productie en zelfs rechtstreeks aan de eindgebruiker. Dit gehele productieproces, van ontwerp tot de testfase, wordt geheel in Almelo uitgevoerd.


Wat voeg jij toe?

We zijn van plan ons software-engineeringteam in Almelo (Nederland) te versterken met een Medior Embedded Software Engineer, ervaren in Embedded Linux-applicaties.

Werkzaamheden
• Software-engineering voor hoogwaardige elektronische apparaten in de industriële, medische en ruimtevaartsegmenten, als lid van een multidisciplinair ontwerpteam.


Functie eisen

• Met een MSc / BSc in IT of Elektronical Engineering met 3-7 jaar ervaring in Embedded Software Engineering (bij voorkeur met een focus op Embedded Linux).
• Met ervaring met moderne software engineeringtechnieken en tooling.
• Die ervaren is in het maken van requirements, Ontwerp- en Test-documentatie.
• Die daarnaast ervaren is in C / C++ en scripting.
• Met in ieder geval basiskennis van Elektrotechniek (SoC- en microcontrolleroplossingen).
• Met kennis van verschillende soorten communicatieprotocollen (inclusief draadloos).

• Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden in het Engels (in woord en geschrift).
• Je bent representatief.
• Je beschikt over een intrinsieke motivatie voor technologie

Vereisten

Wij bieden

Een werkomgeving waar je onderdeel bent van een wereldwijd bedrijf. Hierin werk je in zelfstandige teams waar we open staan voor nieuwe initiatieven en ideeën van iedereen. Je werkt in een dynamische omgeving die je de ruimte biedt snel stappen te maken, door te groeien en verantwoordelijkheid te krijgen. Deze stappen zijn mogelijk binnen en buiten je huidige functiegebied. Binnen deze omgeving is het werk niet alleen uitdagend, maar vooral erg leuk. Wij bieden naast een passend salaris uitstekende voorwaarden zoals:

  • 27 vakantiedagen en 13 atv-dagen.
  • Flexibele werktijden. Zolang jij zorgt dat je werk af is, is er binnen Benchmark de mogelijkheid om op een flexibele manier je werktijden in te delen.
  • Brede ontwikkelingsmogelijkheden. Binnen Benchmark zijn er talloze mogelijkheden om je te ontwikkelen.
  • Ondernemerschap wordt gezien, gewaardeerd en gestimuleerd.

Benchmark 
Benchmark in Almelo maakt onderdeel uit van de multinational Benchmark Inc., een beursgenoteerde onderneming op het gebied van het vervaardigen van elektronica en het leveren van diensten richting original equipment manufacturers (OEM’s). Bij Benchmark werk je voor bedrijven die impact maken met hun innovaties, zo ontwikkelen ze nieuwe producten die de veiligheid, gezondheid of juist het gemak vergroten. Deze producten leveren ze vanaf het productontwerp tot en met volume productie en zelf rechtstreeks aan de eindgebruiker. Dit gehele proces, van ontwerp tot en met productie, wordt geheel in Almelo uitgevoerd. Momenteel heeft Benchmark Inc 23 vestigingen. In Almelo werken meer dan 400 medewerkers.

Interesse
Ben je geïnteresseerd geraakt in het werken bij een snelgroeiende, internationaal opererende projecten organisatie? Solliciteer dan direct! Ben je op zoek naar meer informatie? Neem dan contact op met Manon Voskamp via almelo.recruitment@bench.com.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld. Aan het zonder opdracht, vanuit HR, voorstellen van kandidaten kunnen geen rechten c.q. verplichtingen worden ontleend.