Supervisor Operations

Functieomschrijving


”Samen met mijn team probeer ik het iedere dag een stukje beter te doen”


Als Supervisor Operations bij Benchmark ben je in eerste instantie verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing van een team binnen de afdeling Operations maar ook verantwoordelijk voor veilige werkomstandigheden, de geleverde kwaliteit, de leverbetrouwbaarheid, de kosten en het personeelsbeleid.



Wat houdt je rol als Supervisor Operations in?

 • Leidinggeven aan een team van 25 Assembly Operators;
 • Zorgdragen voor de planning;
 • Bijhouden, analyseren en verbeteren van KPI’s op het gebied van veiligheid, kwaliteit, planning en kosten;
 • Veranderingsprocessen initiëren, implementeren en standaardiseren;
 • Het voeren van verschillende gesprekken (bijvoorbeeld een beoordelings- of ziekteverzuimgesprek);
 • Zorgdragen voor een optimale personeelsbezetting met de juiste kwaliteiten.

In deze functie werk je veel samen met andere disciplines binnen de organisatie, waaronder Manufacturing Engineering, Quality en Planning. In deze rol heb je het vermogen om jouw team positief te beïnvloeden.

Jouw profiel

We zoeken jou als collega als je energie krijgt van mensen, goed bent in het verbeteren en standaardiseren van processen en gericht bent op samenwerking.

Verder heb je:

 • Minimaal een afgeronde hbo-opleiding (bijv. in de richting van Technische Bedrijfskunde of technische richting);
 • Minimaal 5 jaar ervaring met en kennis van productie- en/of planningsprocessen;
 • Ervaring met verbetermanagement.

Functievereisten

Wat mag je van ons verwachten?

Je bent onderdeel van een wereldwijd bedrijf waarbij je werkt in zelfstandige teams waar we open staan voor nieuwe initiatieven en ideeën, ongeacht hoe lang je bij ons werkt. Je werkt in een dynamische omgeving die je de ruimte biedt snel stappen te maken en verantwoordelijkheid te pakken.

Daarnaast werk je bij ons in een werkomgeving waarin je veel verantwoordelijkheid krijgt maar ook veel vrijheid. Een omgeving waarin je uitgedaagd wordt om jezelf en je afdeling te ontwikkelen. Hierbij krijg je uiteraard steun en coaching van je leidinggevende. Je hebt je eigen afdeling maar werkt nauw samen met je collega supervisors en samen zijn jullie verantwoordelijk voor de totale productie afdeling.


Wij bieden naast een passend salaris uitstekende voorwaarden zoals:

 • 27 vakantiedagen en 13 ATV-dagen;
 • Flexibele werktijden;
 • Brede ontwikkelingsmogelijkheden (Benchmark Academy);
 • Ondernemerschap wordt gezien, gewaardeerd en gestimuleerd.

Benchmark

Benchmark in Almelo maakt onderdeel uit van de multinational Benchmark Inc., een beursgenoteerde onderneming op het gebied van het vervaardigen van elektronica en het leveren van diensten richting Original Equipment Manufacturers (OEM’s). Bij Benchmark werk je voor bedrijven die impact maken met hun innovaties. Zo ontwikkelen ze nieuwe producten die o.a. de veiligheid of gezondheid vergroten. Het gehele proces, van ontwerp tot en met productie, wordt geheel in Almelo uitgevoerd.

Procedure

Wanneer je graag meer wilt weten over je mogelijkheden binnen Benchmark, dan gaan we graag het kennismakingsgesprek met je aan! Graag ontvangen we je sollicitatie via onderstaande button.


Interesse

Op zoek naar meer informatie? Neem dan contact op met Manon Voskamp (Technical Recruiter) via almelo.recruitment@bench.com.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld. Aan het zonder opdracht, vanuit HR, voorstellen van kandidaten kunnen geen rechten c.q. verplichtingen worden ontleend.