Skip to content

Bijbaan Jr. Manufacturing Engineer

Nederland, Overijssel, AlmeloManufacturing Engineering

Functieomschrijving

Vacature Bijbaan Jr. Manufacturing Engineer bij Benchmark AlmeloAls Jr. Manufacturing Engineer maak je deel uit van ons industrialisatieteam. Binnen dit team ben je verantwoordelijk voor het ontwerp van het maakproces, voor nieuwe producten en voor wijzigingen op bestaande producten. In deze bijbaan haal je alles uit de kast om complexe samenstellingen eenvoudig te maken. Je voorziet risico’s die tijdens volumeproductie kunnen optreden en je probeert deze risico’s te mitigeren. Je draagt bij aan een optimale industrialisatie, die voldoet aan de eisen van externe en interne klanten.


Wat voeg jij toe?

Je werkt in nauw overleg met je projectteam om het productieproces te optimaliseren.

Verder word je ingezet bij de werkvoorbereiding en bij het checken of het fabricageproces PRR is (Production Readiness Review). Je onderhoudt nauw contact met de engineers van ons klantfocusteam maar ook met de operators op de productievloer.

Daarnaast zorg je ervoor dat de operators worden voorzien met de juiste werkplekinstructies.


Je hebt de volgende taken

 • Je ontvangt datapakketten van het productontwerp, met tekeningen en stuklijsten en je controleert deze op bruikbaarheid.
 • Je zorgt dat de werplekinstructies (WPI’s) van producten duidelijk en correct in de systemen verwerkt staan en zorgt dat de juiste aanpassingen gedaan worden indien nodig.
 • Je zorgt ervoor dat producten goed en nauwkeurig in de systemen worden voorbereid voordat ze in de productie komen.

Vereisten

Wij zoeken jou wanneer je voldoet aan de volgende punten:

 • Je bent bezig met je hbo-/wo-opleiding in de richting van bijv. Mechatronica, Elektrotechniek, Werktuigbouwkunde of technische bedrijfskunde/bedrijfskunde en op zoek naar een uitdagende bijbaan.
 • Je werkt nauwkeurig en bent communicatief vaardig.
 • Je kan duidelijk instructies schrijven en geven.
 • Je kan goed hoofdzaken van bijzaken onderscheiden en daarmee inschatten welke details belangrijk zijn.
 • Je bent analytisch ingesteld.
 • Ten slotte zie je snel mogelijkheden tot kleine verbeteringen en vindt het leuk om een productieproces te optimaliseren.

Wij bieden

Daarnaast bieden wij je een werkomgeving waar je onderdeel bent van een wereldwijd bedrijf. Hierin werk je in zelfstandige teams waar we open staan voor nieuwe initiatieven en ideeën van iedereen. Je werkt in een dynamische omgeving die je de ruimte biedt snel stappen te maken, door te groeien, ook via onze Benchmark Academy en verantwoordelijkheid te krijgen. Deze stappen zijn mogelijk binnen en buiten je huidige functiegebied. Binnen deze omgeving is het werk niet alleen uitdagend, maar vooral erg leuk.
Wij bieden naast een passend salaris uitstekende voorwaarden zoals:

 • 27 vakantiedagen en 13 atv-dagen.
 • Flexibele werktijden. Zolang jij zorgt dat je werk af is, is er binnen Benchmark de mogelijkheid om op een flexibele manier je werktijden in te delen.
 • Ondernemerschap wordt gezien, gewaardeerd en gestimuleerd.


Benchmark Almelo

Benchmark in Almelo maakt onderdeel uit van de multinational Benchmark Inc., een beursgenoteerde onderneming op het gebied van het vervaardigen van elektronica en het leveren van diensten richting Original Equipment Manufacturers (OEM’s). Bij Benchmark werk je voor bedrijven die impact maken met hun innovaties, zo ontwikkelen ze nieuwe producten die de veiligheid, gezondheid of juist het gemak vergroten. Deze producten leveren ze vanaf het productontwerp tot en met volume productie en zelf rechtstreeks aan de eindgebruiker. Dit gehele proces, van ontwerp tot en met productie, wordt geheel in Almelo uitgevoerd. Momenteel heeft Benchmark Inc. 23 vestigingen. In Almelo werken 500 medewerkers.


Interesse

Ben je geïnteresseerd geraakt in het werken bij een snelgroeiende, internationaal opererende projecten organisatie? Solliciteer dan direct! Ben je op zoek naar meer informatie? Neem dan contact op met Manon Voskamp via almelo.recruitment@bench.com.


Noot voor bureaus:
Aan het ongevraagd presenteren van cv’s of profielen van kandidaten kunnen geen rechten c.q. verplichtingen worden ontleend.

of