Skip to content

Incoming Inspector

Nederland, Overijssel, AlmeloPurchasing

Functieomschrijving


Zin in een nieuwe uitdaging waarbij door jou doelstellingen op het gebied van kwaliteit, productiviteit en kosten worden behaald? Ben jij daarnaast ondernemend, resultaatgericht en beschik je over mechanische kennis? Dan is de vacature van Incoming Inspector in het team van Maurice Masselink zeker iets voor jou!


Welke bijdrage ga je leveren?

Als Incoming Inspector ben je bezig met het voorbereiden en uitvoeren van meetopstellingen. Je draagt zorg voor het uitvoeren van betrouwbare controles en bent verantwoordelijk voor het meedenken op het gebied van procesverbetering. Je komt te werken op de afdeling Warehouse en samen in overleg met jouw collega's initieer en implementeer je verbeteringen om tot de juiste resultaten te komen.


Wat ga je doen?

Als Incoming Inspector weet jij als geen ander hoe je processen kunt optimaliseren op het gebied van kwaliteit, kwantiteit, kosten, milieu en veiligheid. Je krijgt de mogelijkheid om jezelf op vaktechnische inhoud én soft skills te ontwikkelen en weet hoe je je verantwoordelijkheid kunt nemen. Daarnaast houd je je bezig met de volgende werkzaamheden:

 • Het keuren van de goederen met jouw mechanische vakkennis;
 • Het ordenen en transporteren van de te keuren goederen;
 • Het realiseren en bewaken van de planning;
 • Het anticiperen op veranderingen;
 • Het bespreken van problemen met je collega’s van overige afdelingen.

Vereisten

Wat vragen wij van jou?

 • Minimaal een afgeronde mbo-3-opleiding in technische richting met interesse op het gebied van elektronica of mechanica.
 • Mechanische kennis en goede ervaring met  en kennis van MS Word en Excel.
 • Ervaring in een soortgelijke functie is een pre.
 • Communicatieve vaardigheden.
 • Goede beheersing van Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
 • Een ondernemende, daadkrachtige, proactieve en resultaatgerichte mindset.
 • Kennis van de Duitse taal is een pre.


Wij bieden:

Een werkomgeving waar je onderdeel bent van een wereldwijd bedrijf. Hierin werk je in zelfstandige teams waar we open staan voor nieuwe initiatieven en ideeën van iedereen. Je werkt in een dynamische omgeving die je de ruimte biedt snel stappen te maken, door te groeien en verantwoordelijkheid te krijgen. Deze stappen zijn mogelijk binnen en buiten je huidige functiegebied. Binnen deze omgeving is het werk niet alleen uitdagend, maar vooral erg leuk. Wij bieden naast een passend salaris uitstekende voorwaarden zoals:

 • 27 vakantiedagen en 13 ATV-dagen.
 • Flexibele werktijden. Zolang jij zorgt dat je werk af is, is er binnen Benchmark de mogelijkheid om op een flexibele manier je werktijden in te delen.
 • Brede ontwikkelingsmogelijkheden zowel in functie als doorgroeimogelijkheden naar leidinggevende functies.
 • Ondernemerschap wordt gezien, gewaardeerd en gestimuleerd.


Benchmark Almelo

Benchmark in Almelo maakt onderdeel uit van de multinational Benchmark Inc., een beursgenoteerde onderneming op het gebied van het vervaardigen van elektronica en het leveren van diensten richting original equipment manufacturers (OEM’s). Bij Benchmark werk je voor bedrijven die impact maken met hun innovaties, zo ontwikkelen ze nieuwe producten die de veiligheid, gezondheid of juist het gemak vergroten. Deze producten leveren ze vanaf het productontwerp tot en met volume productie en zelf rechtstreeks aan de eindgebruiker. Dit gehele proces, van ontwerp tot en met productie, wordt geheel in Almelo uitgevoerd. Momenteel heeft Benchmark Inc 23 vestigingen. In Almelo werken 500 medewerkers.


Interesse?

Ben je geïnteresseerd geraakt in deze functie? Solliciteer dan direct via almelo.recruitment@bench.com! Ben je op zoek naar meer informatie? Neem dan contact op met Maurice Masselink (Supplier Development Engineer) via almelo.recruitment@bench.com.


Acquisitie wordt niet op prijs gesteld. Aan het zonder opdracht, vanuit HR, voorstellen van kandidaten kunnen geen rechten c.q. verplichtingen worden ontleend.


of