Skip to content

Jr. Electrical Engineer

Nederland, Overijssel, AlmeloDesign Engineering

Functieomschrijving


Als Jr. Electrical Engineer bij Benchmark Almelo heb je de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen binnen het vakgebied Electrical Engineering. Binnen Benchmark maak je deel uit van een multidisciplinair team met een internationale omgeving. Je begint met het werken aan bestaande producten om zo snel mogelijk de werkwijze en tools te leren kennen, zo leer je ook de organisatie goed kennen.

 

Wat is je rol?

Je komt te werken in een serviceteam en hebt een belangrijke rol bij het analyseren van problemen in bestaande producten. Daarnaast werk je aan wijzigingen op verzoek van de klant, of wijzingen om productie soepeler te laten verlopen, bijvoorbeeld door het invoeren van alternatieve componenten. Je doel is om ervoor te zorgen dat producten of losse printplaten leverbaar zijn en blijven.


Hoe kun je waarde toevoegen?

 • Je hebt een professionele werkhouding, je werkt gestructureerd;
 • Je bent zelfstandig en communicatief vaardig;
 • Je weet je weg te vinden in het hele bedrijf, productie en ontwikkeling.


Je hebt de volgende taken:

 • Je onderzoekt technische problemen in bestaande electronica en in overleg met Senior Designers voer je wijzigingen door. De Senior is je coach, hij leert je het vak in de praktijk.
 • Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering vrijgave-testen op de wijziging, je rapporteert hierover in het Engels.
 • Voor de dagelijkse planning werk je nauw samen met de team co-ordinator, hij heeft het contact met externe klanten waar we voor produceren.
 • Je draait mee in QIT teams, quality improvement teams, om zo samen met Operations tot verbeteringen te komen.

Vereisten

Wij zoeken een collega met:

 • Een afgeronde bachelor op het gebied van Electrical / Electronics (HBO);
 • Enige ervaring met het gebruik van meetapparatuur voor het testen van electronica;
 • Bij voorkeur enige ervaring mert CAD tools, voor schema tekenen en PCB lay-out;
 • Goede mondelinge en schriftelijke communicatietechnieken voor technische rapportages.
 • Interesse voor andere disciplines zoals mechanica, software, productie, test-engineering en manufacturing-engineering.


Wij bieden:

Een werkomgeving waar je onderdeel bent van een wereldwijd bedrijf. Hierin werk je in zelfstandige teams waar we open staan voor nieuwe initiatieven en ideeën van iedereen. Je werkt in een dynamische omgeving die je de ruimte biedt snel stappen te maken, door te groeien en verantwoordelijkheid te krijgen. Deze stappen zijn mogelijk binnen en buiten je huidige functiegebied. Binnen deze omgeving is het werk niet alleen uitdagend, maar vooral erg leuk. Wij bieden naast een passend salaris uitstekende voorwaarden zoals:

 • 27 vakantiedagen en 13 atv-dagen;
 • Flexibele werktijden. Zolang jij zorgt dat je werk af is, is er binnen Benchmark de mogelijkheid om op een flexibele manier je werktijden in te delen;
 • Brede ontwikkelingsmogelijkheden. Binnen Benchmark zijn er talloze mogelijkheden om je te ontwikkelen;
 • Ondernemerschap wordt gezien, gewaardeerd en gestimuleerd;


Benchmark Almelo

Benchmark in Almelo maakt onderdeel uit van de multinational Benchmark Inc., een beursgenoteerde onderneming op het gebied van het vervaardigen van elektronica en het leveren van diensten richting original equipment manufacturers (OEM’s). Bij Benchmark werk je voor bedrijven die impact maken met hun innovaties, zo ontwikkelen ze nieuwe producten die de veiligheid, gezondheid of juist het gemak vergroten. Deze producten leveren ze vanaf het productontwerp tot en met volume productie en zelf rechtstreeks aan de eindgebruiker. Dit gehele proces, van ontwerp tot en met productie, wordt geheel in Almelo uitgevoerd. Momenteel heeft Benchmark Inc 23 vestigingen. In Almelo werken 500 medewerkers.


Interesse?

Ben je geïnteresseerd geraakt in het werken bij een snelgroeiende, internationaal opererende projecten organisatie? Solliciteer dan direct! Ben je op zoek naar meer informatie? Neem dan contact op met Manon Voskamp via almelo.recruitment@bench.com.


Acquisitie wordt niet op prijs gesteld. Aan het zonder opdracht, vanuit HR, voorstellen van kandidaten kunnen geen rechten c.q. verplichtingen worden ontleend.

of