Skip to content

Medewerker crediteurenadministratie

Nederland, Overijssel, AlmeloFinance

Functieomschrijving

Als Medewerker Crediteurenadministratie bij Benchmark zorg je voor een juiste, volledige en tijdige verwerking van ons hele crediteurenproces. Je zorgt voor de verwerking van inkoopfacturen en bent bekend met het werken met grootboekrekeningen, betalingen en journaalposten.

Met jouw rol zorg je voor een zorgeloze crediteurenadministratie!

Wat jij kunt toevoegen

Als Medewerker Crediteurenadministratie ben je mede verantwoordelijk voor de volledige verwerking van inkoopfacturen en het voorbereiden van betalingen.

In deze rol heb je contact met zowel in- als externe klanten via mail en telefoon en ben je het aanspreekpunt voor onze leveranciers.

Je boekt inkoopfacturen, verwerkt aanmaningen, werkt grootboekrekeningen bij en je verricht ondersteunende werkzaamheden voor de Finance afdeling.
Kortom: je ontzorgt onze Finance-afdeling volledig op het gebied van de crediteurenadministratie.

Hoe je waarde toevoegt

 • Door ondernemend te zijn en verantwoordelijkheid te nemen.
 • Door zelfkennis te tonen, je competenties te laten zien in deze functie en te weten wanneer je hulp nodig hebt en daar vervolgens naar handelen.
 • Door samen het proces rond te willen krijgen en te zorgen voor een gezellig team.
 • Je ontwikkelt je continu op vaktechnische inhoud én op soft skills.

Wij zoeken jou wanneer je voldoet aan de volgende punten:

 • Minimaal mbo-werk- en denkniveau, een afgeronde opleiding in financiële richting is een pre.
 • Ervaring in een soortgelijke functie met kennis van financiële processen en programma’s.
 • Je bent nauwkeurig en cijfermatig goed onderlegd.
 • Je bent sterk in zowel Nederlands als Engels in woord en geschrift.
 • Microsoft Office, met name Excel, kent voor jou geen geheimen.

Wij bieden

Wij bieden je een plek in ons gezellige Finance-team (9 fte), in een werkomgeving waar je onderdeel bent van een wereldwijd bedrijf. Hierin werk je in zelfstandige teams waar we open staan voor nieuwe initiatieven en ideeën van iedereen.

Je werkt in een dynamische omgeving die je de ruimte biedt snel stappen te maken, door te groeien, ook via onze Benchmark Academy en verantwoordelijkheid te krijgen. Deze stappen zijn mogelijk binnen en buiten je huidige functiegebied. Binnen deze omgeving is het werk niet alleen uitdagend, maar vooral erg leuk.
Wij bieden naast een passend salaris uitstekende voorwaarden (o.b.v. 40 uren) zoals:

 • 27 vakantiedagen en 13 atv-dagen.
 • Flexibele werktijden. Zolang jij zorgt dat je werk af is, is er binnen Benchmark de mogelijkheid om op een flexibele manier je werktijden in te delen.
 • Brede ontwikkelingsmogelijkheden. Binnen Benchmark zijn er talloze mogelijkheden om je te ontwikkelen.
 • Ondernemerschap wordt gezien, gewaardeerd en gestimuleerd.

Vereisten

Benchmark Almelo

Benchmark in Almelo maakt onderdeel uit van de multinational Benchmark Electronics Inc., een beursgenoteerde onderneming op het gebied van het vervaardigen van elektronica en het leveren van diensten richting Original Equipment Manufacturers (OEM’s).

Bij Benchmark werk je voor bedrijven die impact maken met hun innovaties, zo ontwikkelen ze nieuwe producten die de veiligheid, gezondheid of juist het gemak vergroten. Deze producten leveren ze vanaf het productontwerp tot en met volume productie en zelf rechtstreeks aan de eindgebruiker. Dit gehele proces, van ontwerp tot en met productie, wordt geheel in Almelo uitgevoerd. Momenteel heeft Benchmark Inc. 23 vestigingen. In Almelo werken 520 medewerkers.

Interesse

Ben je geïnteresseerd geraakt in het werken bij een snelgroeiende, internationaal opererende projecten organisatie? Solliciteer dan direct! Ben je op zoek naar meer informatie? Neem dan contact op met Manon Voskamp of Joris Weidijk via almelo.recruitment@bench.com.

Noot voor bureaus:
Aan het ongevraagd presenteren van cv’s of profielen van kandidaten kunnen geen rechten c.q. verplichtingen worden ontleend.

of