Skip to content

Planner

Almelo, Overijssel, Nederland€ 3.500 - € 4.500 per maandPlanning

Functieomschrijving


De baan

Als planner binnen Benchmark kom je terecht in een multidisciplinair team waarin de focus ligt op een specifieke klant of project. Onze klanten bevinden zich in de; semi conductor markt, aerospace/defense, medical en industrial sector.


Je maakt een productieplan op basis van het vraagplan van de klant, beschikbaarheid van onderdelen en de productiecapaciteit. De supervisor is verantwoordelijk voor de realisatie van dit plan, maar als planner houd je dit nauwkeuring in de gaten. Je bepaalt en coördineert in samenspraak met productie de prioriteiten en bewaakt de te behalen resultaten. Jij vertegenwoordigt de “voice of the customer” in de overleggen die je hebt met supervisors. Ook nodigen we je van harte uit om procesverbeteringen te implementeren en actief bij te dragen aan onze verbeterprojecten.


Onderstaand nog een greep uit de belangrijkste taken:

 • het valideren van de haalbaarheid van het productieplan op basis van tijdige beschikbaarheid van materialen en capaciteit;
 • het (mede) ontwikkelen en implementeren van nieuwe supply chain concepten in een complexer wordende omgeving;
 • het rapporteren en analyseren van prestatie-indicatoren en het initiëren van mogelijke verbeteringen;
 • het opstellen van de korte termijn planning in overleg met supervisors;
 • het coördineren en monitoren van de voortgang van het productieplan.

Als planner heb je een belangrijk aandeel in de omzetrealisatie van Benchmark, jij verzorgt de informatievoorziening naar zowel de interne als externe klanten en zorg je ervoor dat productie soepel door kan draaien door o.a. eventuele materiaal,- en capaciteitsissues op te lossen. Een onmisbare schakel dus! Tevens, kan je met jouw ervaring en expertise een meerwaarde toevoegen aan het team.


Met wie ga je samenwerken

Wanneer je het planningsteam komt versterken, krijg je zes directe collega’s onder aanvoering van Wesley van Alphen. Het credo is: ‘Fouten maken is niet erg, als we er maar van leren’. Meerdere keren per jaar wordt er een teamuitje georganiseerd (aan jou of je hier bij wilt zijn uiteraard) en de onderlinge sfeer is behulpzaam. Gezamenlijk wordt er geprobeerd Benchmark elke dag weer een beetje beter te maken.


Buiten het planningsteam heb je veel contact met je collega’s van inkoop, productie, manufacturing engineering, quality en program managers/ projectleiders.


Wat we graag zien in onze toekomstige collega

Als operationeel planner kom je terecht in een dynamische omgeving waar het soms hectisch kan zijn. Hierom is het van belang dat je stressbestendig en flexibel bent. Daarnaast laat je je het spreekwoordelijke kaas niet van het brood eten, durf je kritisch te zijn en je stem te laten gelden. Ook zouden wij onderstaand graag terugzien:

 • Mbo+/hbo-diploma en hbo-werk- en denkniveau.
 • Minimaal 3 jaar ervaring als planner in een productieomgeving.
 • Kennis van/ ervaring met ERP systemen is een pre.
 • Teamspeler met een frisse blik op de business.
 • Resultaatgericht.

Vereisten

Wij bieden

Een dynamische werkomgeving waar je onderdeel bent van een wereldwijd bedrijf. Hierin werk je in zelfstandige teams waar we open staan voor nieuwe initiatieven en ideeën. Ondernemerschap wordt gezien, gewaardeerd en gestimuleerd. Binnen Benchmark bieden we je graag de ruimte om te groeien en, indien je dit zelf wenst, carrière stappen te maken. Dit kan zowel binnen als buiten je huidige vakgebied er zijn mogelijkheden genoeg. Daarnaast bieden we:


 • Salaris tussen €3500 en €4500
 • 27 vakantiedagen en 13 atv-dagen.
 • Flexibele werktijden. Zolang jij zorgt dat je werk af is, is er binnen Benchmark de mogelijkheid om op een flexibele manier je werktijden in te delen.
 • Brede ontwikkelingsmogelijkheden. Binnen Benchmark zijn er talloze mogelijkheden om je te ontwikkelen.

Benchmark
Benchmark in Almelo maakt onderdeel uit van de multinational Benchmark Electronics Inc., een beursgenoteerde onderneming op het gebied van het vervaardigen van elektronica en het leveren van diensten richting original equipment manufacturers (OEM’s). Bij Benchmark werk je voor bedrijven die impact maken met hun innovaties, zo ontwikkelen ze nieuwe producten die de veiligheid, gezondheid of juist het gemak vergroten. Deze producten leveren ze vanaf het productontwerp tot en met volume productie en zelf rechtstreeks aan de eindgebruiker. Dit gehele proces, van ontwerp tot en met productie, wordt geheel in Almelo uitgevoerd. Momenteel heeft Benchmark Inc 23 vestigingen. In Almelo werken meer dan 500 medewerkers.

Interesse
Ben je geïnteresseerd geraakt in het werken bij een snelgroeiende, internationaal opererende projecten organisatie? Solliciteer dan direct! Ben je op zoek naar meer informatie? Neem dan contact op met Janine de Wilde via almelo.recruitment@bench.com.

Noot voor bureaus:
Aan het ongevraagd presenteren van cv’s of profielen van kandidaten kunnen geen rechten c.q. verplichtingen worden ontleend.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar