Overslaan naar content

Warehouse manager

Op locatie
 • Almelo, Overijssel, Nederland
Logistiek

Functieomschrijving

‘Als het je passie is, dan is dit jouw speeltuin’. Benchmark groeit en daarom zijn ons huidige warehouse en bijbehorende processen niet meer toereikend. Met jou als aanvoerder van ons logistieke proces brengen we hier samen verandering in.


Wat voeg je toe?

Als warehouse manager ben je verantwoordelijk voor alle warehouse processen binnen Benchmark, bestaande uit: inkomende goederen, inslag, opslag, shipping, cycle counts, bijbehorende klantspecifieke processen en meer.


Wat ga je doen?
Dagelijks volg je de operationele performance. Jij bespreekt deze met de supervisors en helpt hen om de volgende stap te maken in het daily management. Verder ben je als warehouse manager verantwoordelijk voor, onder andere:

 • identificeren van root causes van problemen en verstoringen, in samenwerking met de supervisors;
 • pareto analyses maken, vastleggen van root causes en het initiëren en opzetten van verbeteracties;
 • opstellen van een lange termijn visie voor het warehouse en dit omzetten naar een stappenplan voor de realisatie hiervan;
 • zorgdragen voor het uitvoeren van de lange termijn visie voor het warehouse.

De afdeling Logistics bestaat uit twee supervisors en zo’n 50 logistieke collega’s. Benchmark heeft diverse opslaglocaties, binnen en buiten ons hoofdgebouw in Almelo.


Wat bieden we jou?

Een prettige werkomgeving met een leuk en gemotiveerd team. Daarnaast een uitdagende baan: We hebben veel energie gestoken in het realiseren van een explosieve groei. De warehouse processen zijn hierbij voornamelijk geëxtrapoleerd. Nu is het tijd om ook hier de volgende stap te zetten. Zie jij hier uitdaging in en houd je van een omgeving met veel vrijheid maar ook veel verantwoordelijkheid, dan zou dit een hele goede fit kunnen zijn.


Benchmark Almelo is onderdeel van een wereldwijd bedrijf. Hierin werk je in zelfstandige teams waar we open staan voor nieuwe initiatieven en ideeën. Ondernemerschap wordt gezien, gewaardeerd en gestimuleerd. Binnen Benchmark bieden we je graag de ruimte om te groeien en, indien je dit zelf wenst, carrière stappen te maken. Dit kan zowel binnen als buiten je huidige vakgebied er zijn mogelijkheden genoeg. 


Wij bieden naast een passend salaris uitstekende voorwaarden zoals:

 • salarisrange van €4500 - €6500 per maand op fulltime basis, afhankelijk van je ervaring als warehouse manager en opleidingsachtergrond;
 • Hybride werken: je krijgt de vrijheid om jouw werkplek en tijden flexibel in te richten.
 • Brede ontwikkelingsmogelijkheden vanuit de Benchmark Academy.
 • Ondernemerschap wordt gezien, gewaardeerd en gestimuleerd.
 • BeFit programma: blijf fit door wekelijks te sporten met je collega’s of doe mee aan sportevenementen.
 • 27 vakantiedagen en 13 atv-dagen.
 • Het betreft een structurele rol, daarom hebben wij de intentie om uiteindelijk een vaste aanstelling bij Benchmark te bieden. 


Wat zien wij graag in onze toekomstige collega?

Jij bent in staat anderen te motiveren en mee te nemen in je visie. Doordat jij een stapje harder wilt lopen voor je collega’s, willen zij dit automatisch ook voor jou.


Daarnaast vinden we vooral het volgende erg belangrijk:

 • je beschikt over een afgeronde hbo- of wo opleiding richting de logistiek of een aanverwante opleiding;
 • je hebt ruime ervaring als warehouse manager, minimaal 5 jaar, waarin je ook leiding hebt gegeven aan supervisors/teamleiders;
 • je beheerst zowel de Nederlandse als Engelse taal;
 • je hebt kennis van en ervaring met WMS-systemen en LEAN;
 • sterk analyserend vermogen.

Wie zijn wij?

Benchmark in Almelo maakt onderdeel uit van de multinational Benchmark Electronics Inc., een beursgenoteerde onderneming op het gebied van het vervaardigen van elektronica en het leveren van diensten richting original equipment manufacturers (OEM’s).

Bij Benchmark werk je voor bedrijven die impact maken met hun innovaties. Zo ontwikkelen we nieuwe producten die de veiligheid of gezondheid verbeteren of juist het gemak vergroten. Deze producten worden geleverd van productontwerp t/m volumeproductie en soms rechtstreeks aan de eindgebruiker. Dit gehele proces, van ontwerp t/m productie, wordt geheel in Almelo uitgevoerd. Wereldwijd heeft Benchmark Electronics Inc. momenteel 23 vestigingen. Op onze vestiging in Almelo werken we met ruim 700 collega’s.

Interesse?

Benchmark wil vooruit, samen met jou als warehouse manager!


Ben je op zoek naar meer informatie? Neem dan contact op met Nienke Bloemendaal via almelo.recruitment@bench.com.

Ben je geïnteresseerd geraakt in het werken bij een snelgroeiende en internationaal opererende high tech organisatie? Solliciteer dan direct!


Acquisitie wordt niet op prijs gesteld. Aan het zonder opdracht, vanuit HR, voorstellen van kandidaten kunnen geen rechten c.q. verplichtingen worden ontleend.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar