Overslaan naar content

Gesolliciteerd. En dan?

Wat gebeurt er met jouw sollicitatie?

Hieronder lees je hoe jouw sollicitatieprocedure verloopt.

Jouw sollicitatie

Na het verzenden van jouw sollicitatie ontvang je direct een ontvangsbevestiging, zodat je weet dat jouw gegevens in goede orde zijn ontvangen. De manager en recruiter nemen vervolgens de tijd om jouw cv en motivatie te lezen en te bekijken. Je kunt binnen drie weken een reactie verwachten. Zo wordt er gekeken of jouw kwaliteiten matchen met de vacature waarop je hebt gesolliciteerd. Mocht er geen match zijn met de vacature, dan is er wellicht een andere openstaande functie waarin jij op je plek bent.

Eerste kennismaking

We gaan graag met je in gesprek! Er wordt een online of fysieke kennismaking met je ingepland. Bij dit gesprek sluit je mogelijk toekomstige manager met een collega aan. Klikt het van beide kanten? Dan nodigen we je graag uit voor een vervolggegesprek.

Vervolggesprek(ken)

Tijdens het/de vervolggesprek(ken) zul je kennismaken met een collega van jouw toekomstige team en een collega van HR. We verdiepen ons meer in je ervaring en vertellen je over jouw ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden binnen Benchmark. Daarnaast zijn we benieuwd wat Benchmark verder voor jou kan betekenen Ook bespreken we graag wat je rol gaat zijn binnen het team waarin je komt te werken. Ten slotte bespreken we wat het betekent om bij Benchmark te werken en lopen we de arbeidsvoorwaarden door.

Jouw aanbod bij Benchmark

Vaak zijn twee gesprekken voldoende om een goed beeld te krijgen. Ben jij nog steeds net zo enthousiast als wij? In dat geval doen we je een aanbod en hopen we je gauw te verwelkomen bij Benchmark.

Welkom bij Benchmark!

It's a match! Na het ondertekenen van je arbeidsovereenkomst en de papieren afhandeling, hoor je officieel bij de Benchmarkers! Tot ziens!

Interesse?

Wil je meer weten? Bekijk onze vacatures.