Skip to content

SMD Line Technician

Almelo, Overijssel, NederlandOperations

Functieomschrijving

Als SMD Line Technician bij Benchmark ben je de support binnen de afdeling Operations. Het is aan jou om support te leveren aan onze productielijn, evenals materialen en processen te leveren om zo te zorgen dat producten op een efficiënte manier geproduceerd kunnen worden, waarbij wordt voldaan aan de gestelde kwaliteitseisen en een tijdige levering.

Jouw rol

Binnen deze functie zal de focus liggen op een optimale support van de Operators. Je past parameters van onze machines aan (o.a. belichting, shape feeder, breedte), ondersteunt de operator met het omstellen, bij problemen aan de productielijn en je schakelt externe partijen in wanneer dat nodig is.
Verder denk je mee in alle verbeteringen met betrekking tot het productieproces. Je doet dit onder andere door procesverstoringen te registreren, storingsmeldingen te interpreteren en adequaat te handelen bij storingen.
Aan het einde van je werkdag zorg je voor een goede overdracht met de andere Line Technician. Met jouw handelen dien je als voorbeeld voor collega’s op het gebied van de geleverde veiligheid, kwaliteit, planning en efficiëntie van het productieproces.


Je hebt de volgende taken

 • Je werkt in een 3 ploegendienst. (8 uur per dienst, tijdens deze dienst doe je ook de overdracht naar de volgende ploeg)
 • Ploegtijden 6-14/14-22/22-6
 • Je legt wanneer nodig de machine stil, wanneer de geproduceerde producten niet aan de gestelde specificaties voldoen.
 • Daarnaast draag je er zorg voor dat de machines draaiende gehouden worden binnen de geldende procedures en afspraken.
 • Verder stel je verbeteringen voor die je aanlevert volgens de 4C-standaard.
 • Je bespreekt verbetervoorstellen met de Supervisor of Manufacturing Engineer.
 • Je zorgt voor een heldere communicatie en feedback aan Manufacturing Engineering, Planning en de Supervisor en bent proactief in het aandragen van feedback.
 • Ten slotte lees en begrijp je technische Nederlandse/Engelstalige instructies en procedures en je volgt deze op.

Vereisten

We zoeken jou als je

 • Beschikt over minimaal mbo-werk- en denkniveau.
 • Beschikt over een VAPRO B-diploma.
 • Ervaring hebt met technische, ook Engelstalige, werkinstructies en procedures.
 • Snel nieuwe zaken begrijpt en je eigen kan maken.
 • IPC opleiding is een pre, anders kan deze worden behaald binnen Benchmark. 
 • Gewend bent in het in- en omstellen van technische productielijnen.

Wij bieden

Een werkomgeving waar je onderdeel bent van een wereldwijd bedrijf met de nuchtere mentaliteit van een Twentse organisatie. Hierin werk je in zelfstandige teams waar we open staan voor nieuwe initiatieven en ideeën van iedereen. Je werkt in een dynamische omgeving die je de ruimte biedt snel stappen te maken, door te groeien en verantwoordelijkheid te krijgen. Deze stappen zijn mogelijk binnen en buiten je huidige functiegebied. Binnen deze omgeving is het werk niet alleen uitdagend, maar vooral erg leuk. Wij bieden naast een passend salaris uitstekende voorwaarden zoals:


 • 27 vakantiedagen en 13 atv-dagen.
 • Een omzetafhankelijke kwartaalbonus die kan oplopen tot 5%. Dit percentage kan variëren.
 • Flexibele werktijden. Zolang jij zorgt dat je werk af is, is er binnen Benchmark de mogelijkheid om op een flexibele manier je werktijden in te delen.
 • Brede ontwikkelingsmogelijkheden vanuit de Benchmark Academy. Binnen Benchmark zijn er talloze mogelijkheden om je te ontwikkelen.
 • Ondernemerschap wordt gezien, gewaardeerd en gestimuleerd.

Benchmark

Benchmark is een wereldwijde partner gefocust op het ontwerpen en ontwikkelen van elektronicaproducten en het leveren van diensten richting Original Equipment Manufacturers. We werken voor bedrijven die impact maken met hun innovaties, zo ontwikkelen we nieuwe producten die de veiligheid, gezondheid of juist het gemak vergroten. Deze producten leveren we van het productontwerp tot en met volume productie en zelfs rechtstreeks aan de eindgebruiker. Dit gehele proces, van ontwerp tot en met productie, wordt geheel in Almelo uitgevoerd. De locatie in Almelo heeft zo’n 650 medewerkers.


Interesse

Ben je geïnteresseerd geraakt in het werken bij een snelgroeiende, internationaal opererende projecten organisatie? Solliciteer dan direct! Iedereen die bij Benchmark komt werken moet een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) hebben. Dit geldt zowel voor medewerkers in vast dienstverband als voor stagiairs en uitzend- en inhuurkrachten. De VOG mag niet ouder zijn dan twee maanden. Ben je op zoek naar meer informatie? Neem dan contact op met Joris Weidijk via joris.weidijk@bench.com.


Noot voor bureaus:

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld. Aan het zonder opdracht, vanuit HR, voorstellen van kandidaten kunnen geen rechten c.q. verplichtingen worden ontleend.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar