Overslaan naar content

Soldering Operator

Almelo, Overijssel, NederlandOperations

Functieomschrijving


Als Soldeer Operator bij Benchmark ben je verantwoordelijk voor het handmatig plaatsen van componenten. Je controleert en waar nodig werk je prints bij. Je weet als geen ander extra of gewijzigde verbindingen te leggen.

Bij Benchmark werk je in dagdienst in deze functie.


Jouw rol

Als Soldering Operator breng je soldeerverbindingen, handmatig of machinaal aan. Je leest klantdocumentatie en tekeningen op basis waarvan producten geproduceerd of gemonteerd worden. Je repareert zelfstandig afwijkingen op basis van instructies/ specificaties. Je gebruikt verschillende gereedschappen om de componenten zo nauwkeurig mogelijk aan te brengen. Denk hierbij aan een soldeerbout, warmhoudplaat of een föhn. Precisiewerk dus!

Je hebt de volgende taken

 • Je controleert de print visueel op solderingen met behulp van werkinstructies en tekeningen.
 • Je bepaalt in overleg met Manufacturing Engineering de (proces) parameters voor het eerste product en daarna voor de serie.
 • Je signaleert afwijkingen van de vooraf gestelde norm en bij foutconstateringen producten retourneer je naar de vorige afdeling.
 • Je licht mondeling foutconstateringen toe.

Vereisten

Wij zoeken jou als je

 • (ruime) ervaring hebt als Soldering Operator, opleiding vinden we niet zo belangrijk maar ervaring des te meer;
 • zeer nauwkeurig en zelfstandig kunt werken;
 • ontwerptekeningen kunt lezen;
 • mee wilt denken om zaken te verbeteren; we staan altijd open voor nieuwe ideeën.

Wij bieden

Een werkomgeving waar je onderdeel bent van een wereldwijd bedrijf met de nuchtere mentaliteit van een Twentse organisatie. Hierin werk je in zelfstandige teams waar we openstaan voor nieuwe initiatieven en ideeën van iedereen. Je werkt in een dynamische omgeving die je de ruimte biedt snel stappen te maken, door te groeien en verantwoordelijkheid te krijgen. Deze stappen zijn mogelijk binnen en buiten je huidige functiegebied. Binnen deze omgeving is het werk niet alleen uitdagend, maar vooral erg leuk. Wij bieden uitstekende voorwaarden zoals:

 • Een salaris tussen € 2.751 - € 3.292 bruto per maand op basis van 40 uur per week, afhankelijk van jouw kennis en ervaring.
 • 27 vakantiedagen en 13 atv-dagen.
 • Een omzetafhankelijke kwartaalbonus die kan oplopen tot 5%. Dit percentage kan variëren.
 • Flexibele werktijden. Zolang jij zorgt dat je werk af is, is er binnen Benchmark de mogelijkheid om op een flexibele manier je werktijden in te delen.
 • Brede ontwikkelingsmogelijkheden vanuit de Benchmark Academy. Binnen Benchmark zijn er talloze mogelijkheden om je te ontwikkelen
 • Ondernemerschap wordt gezien, gewaardeerd en gestimuleerd.

Benchmark

Benchmark is een wereldwijde partner gefocust op het ontwerpen en ontwikkelen van elektronicaproducten en het leveren van diensten richting Original Equipment Manufacturers. We werken voor bedrijven die impact maken met hun innovaties, zo ontwikkelen we nieuwe producten die de veiligheid, gezondheid of juist het gemak vergroten. Deze producten leveren we van het productontwerp tot en met volume productie en zelfs rechtstreeks aan de eindgebruiker. Dit gehele proces, van ontwerp tot en met productie, wordt geheel in Almelo uitgevoerd. De locatie in Almelo heeft zo’n 650 medewerkers.

Interesse

Ben je geïnteresseerd geraakt in het werken bij een snelgroeiende, internationaal opererende projecten organisatie? Solliciteer dan direct! Iedereen die bij Benchmark komt werken moet een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) hebben. Dit geldt zowel voor medewerkers in vast dienstverband als voor stagiairs en uitzend- en inhuurkrachten. De VOG mag niet ouder zijn dan twee maanden. We zien ernaar uit je te ontmoeten en ook al jouw vragen over het werken bij ons te beantwoorden. Je kunt contact opnemen met Janine de Wilde via janine.de.wilde@bench.com.

Noot voor bureaus:

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld. Aan het zonder opdracht, vanuit HR, voorstellen van kandidaten kunnen geen rechten c.q. verplichtingen worden ontleend.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar