Overslaan naar content

Soldering Operator

Op locatie
 • Almelo, Overijssel, Nederland
Operations

Functieomschrijving


Als Soldeer Operator bij Benchmark ben je verantwoordelijk voor het handmatig plaatsen van componenten. Je controleert en waar nodig werk je prints bij. Je weet als geen ander extra of gewijzigde verbindingen te leggen.

Bij Benchmark werk je in dagdienst in deze functie.


Wat voeg je toe?

Als Soldering Operator breng je soldeerverbindingen, handmatig of machinaal aan. Je leest klantdocumentatie en tekeningen op basis waarvan producten geproduceerd of gemonteerd worden. Je repareert zelfstandig afwijkingen op basis van instructies/ specificaties. Je gebruikt verschillende gereedschappen om de componenten zo nauwkeurig mogelijk aan te brengen. Denk hierbij aan een soldeerbout, warmhoudplaat of een föhn. Precisiewerk dus!

Wat ga je doen?

 • Je controleert de print visueel op solderingen met behulp van werkinstructies en tekeningen.
 • Je bepaalt in overleg met Manufacturing Engineering de (proces) parameters voor het eerste product en daarna voor de serie.
 • Je signaleert afwijkingen van de vooraf gestelde norm en bij foutconstateringen producten retourneer je naar de vorige afdeling.
 • Je licht mondeling foutconstateringen toe.


Wat breng je mee?

 • (ruime) ervaring als Soldering Operator, opleiding vinden we niet zo belangrijk maar ervaring des te meer;
 • dat je zeer nauwkeurig en zelfstandig kunt werken;
 • dat je ontwerptekeningen kunt lezen;
 • dat je mee wilt denken om zaken te verbeteren; we staan altijd open voor nieuwe ideeën.


Wat bieden we jou?

Bij Benchmark werk je aan producten die ertoe doen! Daarnaast is het bij uitstek een organisatie waar je vrijheid krijgt, waar ondernemerschap beloond wordt en waarin je de ruimte krijgt om je ideeën tot uitvoering te brengen. Je bent onderdeel van een wereldwijd bedrijf, maar werkt in zelfstandige teams waar we open staan voor nieuwe initiatieven en jouw ideeën. We bieden je een dynamische omgeving met de ruimte om snel stappen te maken, door te groeien en verantwoordelijkheid te nemen.

Wij bieden naast een passend salaris uitstekende voorwaarden zoals:

 • Een salaris tussen € 2.751 - € 3.292 bruto per maand op basis van 40 uur per week, afhankelijk van jouw kennis en ervaring.
 • Brede ontwikkelingsmogelijkheden vanuit de Benchmark Academy.
 • Ondernemerschap wordt gezien, gewaardeerd en gestimuleerd.
 • BeFit programma: blijf fit door wekelijks te sporten met je collega’s of doe mee aan sportevenementen.
 • Een omzetafhankelijke kwartaalbonus die kan oplopen tot 5%. Dit percentage kan variëren.
 • 27 vakantiedagen en 13 atv-dagen.


Wie zijn wij?

Benchmark in Almelo maakt onderdeel uit van de multinational Benchmark Electronics Inc., een beursgenoteerde onderneming op het gebied van het vervaardigen van elektronica en het leveren van diensten richting original equipment manufacturers (OEM’s).

Bij Benchmark werk je voor bedrijven die impact maken met hun innovaties. Zo ontwikkelen we nieuwe producten die de veiligheid of gezondheid verbeteren of juist het gemak vergroten. Deze producten worden geleverd van productontwerp t/m volumeproductie en soms rechtstreeks aan de eindgebruiker. Dit gehele proces, van ontwerp t/m productie, wordt geheel in Almelo uitgevoerd. Wereldwijd heeft Benchmark Electronics Inc. momenteel 23 vestigingen. Op onze vestiging in Almelo werken we met ruim 700 collega’s.

Interesse?

Ben je geïnteresseerd geraakt in het werken bij een snelgroeiende, internationaal opererende projecten organisatie? Solliciteer dan direct! Ben je op zoek naar meer informatie? Neem dan contact op met Nienke Bloemendaal via almelo.recruitment@bench.com.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld. Aan het zonder opdracht, vanuit HR, voorstellen van kandidaten kunnen geen rechten c.q. verplichtingen worden ontleend.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar