Overslaan naar content

Test Technician Parttime

Op locatie
 • Almelo, Overijssel, Nederland
Operations

Functieomschrijving

“Tijd voor een flexibele (bij)baan in de techniek.” Is dit waar jij naar op zoek bent? Lees snel verder en misschien ben jij wel onze nieuwe test technician in het weekend!


Als test technician werk je op de afdeling Operations. Jij test voornamelijk producten die in productie zijn of retour komen van de klant. Op basis van de fouten die jij tegenkomst tijdens het testen denk je mee over verbetervoorstellen.


Je werkzaamheden als test technician in het kort

 • testen, en analyseren, van elektronicaproducten op functioneel én technisch gebied;
 • (leren) opsporen van storingen;
 • administratieve registratie van gedane testen.

Jij en je team maken onderdeel uit van de afdeling Operations bij Benchmark. Er wordt veel samen gewerkt met andere afdelingen, zoals Quality, Planning en Manufacturing Engineering.Wat biedt Benchmark?

Werken bij Benchmark betekent werken in een dynamische werkomgeving. Je werkt in een zelfstandig team waar jouw initiatieven en ideeën zeer op prijs worden gesteld. Het tonen van initiatief wordt erg gewaardeerd en beloond.


Daarnaast bieden wij:

 • een prima salaris;
 • variabele kwartaalbonus die oploopt tot max. 5% van je kwartaalsalaris;
 • geniet van 40 vrije dagen per jaar (27 vakantiedagen én 13 ATV-dagen als je fulltime werkt);
 • ruimte voor groei- en ontwikkelingsmogelijkheden, dankzij onze Benchmark Academy;
 • parttime werken op de zaterdag en zondag voor maximaal 16 uur per week, waardoor deze baan ideaal te combineren is tijdens je studie of met andere verplichtingen.Wat zien wij graag in onze toekomstige collega?

We vinden het belangrijk dat je verantwoordelijkheidsgevoel hebt en leergierig bent.


Daarnaast vragen we:

 • je bent parttime beschikbaar op de zaterdag én zondag voor deze (bij)baan;
 • je hebt een afgeronde mbo4 opleiding richting elektrotechniek, of misschien ben je wel bezig met een vervolgopleiding hiervan aan het hbo;
 • je werkt nauwkeurig en kan overweg met diverse computersystemen.Over Benchmark

Benchmark in Almelo maakt onderdeel uit van de multinational Benchmark Electronics Inc., een beursgenoteerde onderneming op het gebied van het vervaardigen van elektronica en het leveren van diensten richting original equipment manufacturers (OEM’s).

Bij Benchmark werk je voor bedrijven die impact maken met hun innovaties. Zo ontwikkelen we nieuwe producten die de veiligheid of gezondheid verbeteren of juist het gemak vergroten. Deze producten worden geleverd vanaf het productontwerp tot en met volumeproductie en soms ookrechtstreeks aan de eindgebruiker. Dit gehele proces wordt geheel in Almelo uitgevoerd.


Wereldwijd heeft Benchmark Electronics Inc. momenteel 23 vestigingen. Op onze vestiging in Almelo werken we samen met bijna 800 collega’s.Interesse?

Ben je op zoek naar meer informatie? Neem dan contact op met Nienke Bloemendaal via almelo.recruitment@bench.com.


Ben je geïnteresseerd geraakt in het werken bij een snelgroeiende en internationaal opererende high tech organisatie? Solliciteer direct!


Het kunnen verstrekken van een VOG is een vast onderdeel van de sollicitatieprocedure bij Benchmark.


Acquisitie wordt niet op prijs gesteld. Aan het zonder opdracht, vanuit HR, voorstellen van kandidaten kunnen geen rechten c.q. verplichtingen worden ontleend.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar