Skip to content

Test Technician

Almelo, Overijssel, NederlandOperations

Functieomschrijving

Wil jij bijdragen aan onze verdere groei? Werk jij graag met je handen? Het kan bij ons als Test Technician. Als Test Technician ASML bij Benchmark heb je de taak producten te testen, productfouten te traceren en op te lossen. Dit doe je door middel van het uitvoeren van geautomatiseerde en handmatige testen. Je kunt deze functie zowel in dagdienst als in een twee ploegendienst uitoefenen.

Jouw rol

Als Test Technician werk je op de afdeling Operations waarbij jouw toegevoegde waarde zit in het leveren van snelle en daadkrachtige producttesten. Toegevoegde waarde kun je leveren door fouten uit het product te filteren en eventuele root causes op te sporen. Het doel hiervan is om verbeteringen in het productieproces aan te kunnen brengen, waarmee je het proces naar een hoger plan kunt tillen.


Je hebt de volgende taken

 • Je test en analyseert elektronicaproducten op functioneel en technisch gebied die in productie zijn, in productie zijn uitgevallen of retour komen van de klant.
 • Je signaleert vroegtijdig structurele productieproblemen.
 • Je checkt of de reparatie of het rework succesvol is uitgevoerd.
 • Je draagt verbetervoorstellen aan voor de productie.

Vereisten

We zoeken jou als je

 • minimaal een technische mbo-/hbo-opleiding hebt afgerond in de richting van Elektrotechniek, Elektronica of Mechatronica hebt;
 • minimaal enkele jaren ervaring hebt in een soortgelijke functie in bijvoorbeeld het testen of repareren van elektronicaproducten en het oplossen van storingen;
 • analytisch en gedetailleerd werkt;
 • goede communicatieve vaardigheden hebt en gemakkelijk contact legt;
 • energie haalt uit het op weg helpen en coachen van medewerkers;
 • een ander helpt, jouw ideeën deelt en jouw grenzen verlegt op vaktechnisch gebied en softskills;
 • een ondernemende, daadkrachtige, proactieve en resultaatgerichte mindset hebt;
 • je bent bereid om af en toe in het weekend te werken.


Wij bieden

Een werkomgeving waar je onderdeel bent van een wereldwijd bedrijf met de nuchtere mentaliteit van een Twentse organisatie. Hierin werk je in zelfstandige teams waar we open staan voor nieuwe initiatieven en ideeën van iedereen. Je werkt in een dynamische omgeving die je de ruimte biedt snel stappen te maken, door te groeien en verantwoordelijkheid te krijgen. Deze stappen zijn mogelijk binnen en buiten je huidige functiegebied. Binnen deze omgeving is het werk niet alleen uitdagend, maar vooral erg leuk. Wij bieden naast een passend salaris uitstekende voorwaarden zoals:


 • 27 vakantiedagen en 13 atv-dagen.
 • Een omzetafhankelijke kwartaalbonus die kan oplopen tot 5%. Dit percentage kan variëren.
 • Flexibele werktijden. Zolang jij zorgt dat je werk af is, is er binnen Benchmark de mogelijkheid om op een flexibele manier je werktijden in te delen.
 • Brede ontwikkelingsmogelijkheden vanuit de Benchmark Academy. Binnen Benchmark zijn er talloze mogelijkheden om je te ontwikkelen.
 • Ondernemerschap wordt gezien, gewaardeerd en gestimuleerd.


Benchmark

Benchmark is een wereldwijde partner gefocust op het ontwerpen en ontwikkelen van elektronicaproducten en het leveren van diensten richting Original Equipment Manufacturers. We werken voor bedrijven die impact maken met hun innovaties, zo ontwikkelen we nieuwe producten die de veiligheid, gezondheid of juist het gemak vergroten. Deze producten leveren we van het productontwerp tot en met volume productie en zelfs rechtstreeks aan de eindgebruiker. Dit gehele proces, van ontwerp tot en met productie, wordt geheel in Almelo uitgevoerd. De locatie in Almelo heeft zo’n 650 medewerkers.


Interesse

Ben je geïnteresseerd geraakt in het werken bij een snelgroeiende, internationaal opererende projecten organisatie? Solliciteer dan direct! Iedereen die bij Benchmark komt werken moet een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) hebben. Dit geldt zowel voor medewerkers in vast dienstverband als voor stagiairs en uitzend- en inhuurkrachten. De VOG mag niet ouder zijn dan twee maanden. We zien ernaar uit je te ontmoeten en ook al jouw vragen over het werken bij ons te beantwoorden. Je kunt contact opnemen met Janine de Wilde via janine.de.wilde@bench.com.


Noot voor bureaus:

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld. Aan het zonder opdracht, vanuit HR, voorstellen van kandidaten kunnen geen rechten c.q. verplichtingen worden ontleend.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar